Over JKS

Over JKS

Professioneel, snel en veilig vervoer.
JKS Sneltransport is de transporteur die efficiënt en zorgvuldig uw zending vervoert én zorgt voor een tijdige aflevering.

U verwacht een goede planning, ervaren chauffeur, milieubewuste wagenpark en de modernste communicatiemiddelen om uw zending te volgen. Bij JKS bent u aan het juiste adres!

JKS Sneltransport is flexibel, betrouwbaar en transparant. Kortom, het transportbedrijf waaraan u uw zendingen durft toe te vertrouwen.

Historie

JKS Sneltransport is een familiebedrijf dat is opgericht in 1993 door John Ramsamoedj. Samen met zijn vrouw is hij begonnen als klein koeriersbedrijf met enkele klanten. Al snel breidde JKS haar klantenkring uit en ontwikkelde het bedrijf zich tot de specialist in spoedopdrachten in regio Haaglanden.

Door het grote aanbod in koeriersopdrachten heeft JKS zich uitgebreid naar een groter pand in Den Haag. In 2003 verkreeg JKS de NIWO vergunning om goederenvervoer boven de 500 kg te mogen vervoeren. Hierdoor kon JKS haar dienstverlening uitbreiden met “groot” transport. Naast de kleine pakketten kon JKS nu ook grote en zware transporten uitvoeren.

In 2006 is JKS zich gaan ontwikkelen binnen de Nachtdistributie en Consumentenbezorgingen. Investeren in het wagenpark was op dat moment een grote stap, waardoor JKS wel weer inzetbaar was voor verschillende soorten transportopdrachten, nationaal en internationaal. De inzet en het continue werken aan kwaliteit en service werd in 2010 beloond door het winnen van de TLN Ondernemersprijs 2011. Het winnen van deze prijs laat zien dat JKS groot belang hecht aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering.

Een jaar na het winnen van de ondernemersprijs is JKS verhuisd naar het huidige pand in Waddinxveen. Op het industrieterrein “Doelwijk”, langs de A12.
Waar JKS in haar beginjaren vooral actief was in de regio Haaglanden, is haar dienstverlening uitgebreid op landelijk niveau. Het landelijk dekkende netwerk voor B2C – markt is vanaf 2011 exponentieel gegroeid.

JKS nu

Ondertussen is de organisatie binnen het familiebedrijf flink veranderd en ontwikkeld. Daarom is JKS mede door de digitalisering en de afnemende vraag naar koeriersdiensten, haar focus gaan leggen op consumentenbezorgingen en dag- / nachtdistributie.

Inmiddels is JKS gespecialiseerd in het bezorgen van incourante artikelen van de grootste bouwmarkten in geheel Nederland. Met meer dan 60.000 bezorgingen voor meer dan 300 winkels is JKS de partner voor bouwmarktleveringen. Daarnaast is JKS ook de transporteur voor de online bestellingen met meer dan 45.000 orders per jaar.

JKS is een jong, professioneel en dynamisch logistieke dienstverlener waarbij flexibiliteit, kwaliteit en service centraal staan. Door het ruim aanbod aan diensten kan JKS haar klanten voor elk logistiek probleem een oplossing bieden, dag en nacht. Voor zowel B2B als B2C klanten!

Waarom JKS sneltransport?

 • Goede prijs/kwaliteit.
 • JKS is reeds 25 jaar specialist in spoedtransporten.
 • Al uw zendingen verzekerd en aangetekend.
 • Uw zending traceerbaar via postcode en huisnummer.
 • Gratis ophalen van uw zending.
 • 24/7 zakelijk bereikbaar op 088 – 30 30 570.
 • Een consumentenlijn voor al uw vragen over bezorgtijden, etc.
 • Professioneel en betrouwbaar.
 • Service met een hoofdletter S.
 • Uitgebreid milieubewust wagenpark met GPS en landelijke dekking.
 • Gemotiveerde en ervaren chauffeurs.
 • Eigen personeel, eigen chauffeurs en eigen materiaal.

Landelijk, uitgebreid, modern wagenpark

Voor uw zendingen beschikt JKS over een modern en goed onderhouden wagenpark met 60 voertuigen. Van (be)stelbussen tot bakwagens met laadlift en trekkers met oplegger. Al onze voertuigen zijn uitgerust met de modernste communicatiemiddelen. Daarnaast heeft JKS landelijk de beschikking over 150 voertuigen in iedere regio. Hierdoor kunnen wij uw spoedzending landelijk binnen 30 minuten ophalen. Wij hebben standplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Eindhoven, Maastricht, Middelburg, Den Haag en Alkmaar.

Uw zending strak gepland

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS systeem. Daarmee kan onze planningsafdeling de voertuigen, en dus uw zendingen, nauwkeurig volgen. Dit zorgt voor een strakke planning, waardoor we u precies kunnen vertellen hoe laat u onze chauffeur kunt verwachten en waar deze zich bevindt. De planningsafdeling is het hart van ons bedrijf. Met een vast team van gemotiveerde en ervaren planners staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons altijd bellen voor het versturen van uw (spoed)zendingen op 088 – 30 30 570.

Eén telefoontje naar 088 – 30 30 570 en onze planningsafdeling regelt uw zending!

Missie JKS

JKS Sneltransport is een flexibele logistieke dienstverlener op het gebied van vervoer over de weg, met als specialisatie de Benelux en Suriname.

JKS heeft ISO 9001 certificering

JKS is sinds oktober 2008 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat een organisatie kan gebruiken om de klanttevredenheid te verhogen. Een ISO 9001 gecertificeerde onderneming moet voldoen aan de eisen van de klant en aan de wet- en regelgeving. Dit certificaat is een beloning voor de manier waarop JKS al sinds 1993, jaar en dag, werkt: met continue aandacht voor een uitstekende service, het gemak voor onze klanten, de tevredenheid van onze opdrachtgevers en een voortdurende focus op het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

JKS denkt aan het milieu…

JKS Sneltransport zet zich in voor duurzame ontwikkeling. Daarom creëren wij innovatieve, effectieve, milieuvriendelijke, logistieke diensten die voldoen aan uw eisen en tegelijkertijd ongewenste milieueffecten minimaliseren.

1993

Oprichting koeriersbedrijf

1993

Opening eerste kantoorpand Den Haag

1998

Verhuizing naar kantoorpand met loods in Den Haag

2000

Home delivery + Nachtdistributie opgestart

2006

ISO 9001 certificaat behaald

2008

Winnaar TLN Ondernemersprijs categorie klein

2010

Verhuizing naar groter kantoorpand met loods in Waddinxveen

2011

Tweede plaats TLN Ondernemersprijs categorie Middelgroot

2011

Uitbreiding landelijk netwerk

2015

Vernieuwing wagenpark

2019

4e Her certificering

2021
NU
TOP TOP