Over JKS

Over JKS

Professioneel, snel en veilig vervoer.
JKS Sneltransport is de transporteur die efficiënt en zorgvuldig uw zending vervoert én zorgt voor een tijdige aflevering.

U verwacht een goede planning, ervaren chauffeur, milieubewuste wagenpark en de modernste communicatiemiddelen om uw zending te volgen. Bij JKS bent u aan het juiste adres!

JKS Sneltransport is flexibel, betrouwbaar en transparant. Kortom, het transportbedrijf waaraan u uw zendingen durft toe te vertrouwen.

Waarom JKS sneltransport?

 • Goede prijs/kwaliteit.
 • JKS is reeds 25 jaar specialist in spoedtransporten.
 • Al uw zendingen verzekerd en aangetekend.
 • Uw zending traceerbaar via postcode en huisnummer.
 • Gratis ophalen van uw zending.
 • 24/7 zakelijk bereikbaar op 088 – 30 30 570.
 • Een consumentenlijn voor al uw vragen over bezorgtijden, etc.
 • Professioneel en betrouwbaar.
 • Service met een hoofdletter S.
 • Uitgebreid milieubewust wagenpark met GPS en landelijke dekking.
 • Gemotiveerde en ervaren chauffeurs.
 • Eigen personeel, eigen chauffeurs en eigen materiaal.

Landelijk, uitgebreid, modern wagenpark

Voor uw zendingen beschikt JKS over een modern en goed onderhouden wagenpark met 60 voertuigen. Van (be)stelbussen tot bakwagens met laadlift en trekkers met oplegger. Al onze voertuigen zijn uitgerust met de modernste communicatiemiddelen. Daarnaast heeft JKS landelijk de beschikking over 150 voertuigen in iedere regio. Hierdoor kunnen wij uw spoedzending landelijk binnen 30 minuten ophalen. Wij hebben standplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Eindhoven, Maastricht, Middelburg, Den Haag en Alkmaar.

Uw zending strak gepland

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS systeem. Daarmee kan onze planningsafdeling de voertuigen, en dus uw zendingen, nauwkeurig volgen. Dit zorgt voor een strakke planning, waardoor we u precies kunnen vertellen hoe laat u onze chauffeur kunt verwachten en waar deze zich bevindt. De planningsafdeling is het hart van ons bedrijf. Met een vast team van gemotiveerde en ervaren planners staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons altijd bellen voor het versturen van uw (spoed)zendingen op 088 – 30 30 570.

Eén telefoontje naar 088 – 30 30 570 en onze planningsafdeling regelt uw zending!

Missie JKS

JKS Sneltransport is een flexibele logistieke dienstverlener op het gebied van vervoer over de weg, met als specialisatie de Benelux en Suriname.

JKS heeft ISO 9001 certificering

JKS is sinds oktober 2008 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat een organisatie kan gebruiken om de klanttevredenheid te verhogen. Een ISO 9001 gecertificeerde onderneming moet voldoen aan de eisen van de klant en aan de wet- en regelgeving. Dit certificaat is een beloning voor de manier waarop JKS al sinds 1993, jaar en dag, werkt: met continue aandacht voor een uitstekende service, het gemak voor onze klanten, de tevredenheid van onze opdrachtgevers en een voortdurende focus op het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.

JKS denkt aan het milieu…

JKS Sneltransport zet zich in voor duurzame ontwikkeling. Daarom creëren wij innovatieve, effectieve, milieuvriendelijke, logistieke diensten die voldoen aan uw eisen en tegelijkertijd ongewenste milieueffecten minimaliseren.

1993

In 1993 is JKS gestart als koeriersbedrijf van voornamelijk papieren zendingen. Al snel kreeg JKS meer en meer opdrachten voor het versturen van steeds grotere pakketten.

1993

In 2003 verkreeg JKS de NIWO vergunning om goederenvervoer boven de 500 kilo te mogen vervoeren. Hierdoor kon JKS haar dienstverlening uitbreiden met ‘groot’ transport. Naast de kleine pakketten kon JKS nu ook grote, zware zendingen versturen. JKS was in haar beginjaren vooral actief in de regio Haaglanden, maar breidde haar dienstverlening al snel uit op landelijk niveau.

2003

In 2006 kreeg JKS een nieuwe organisatiestructuur en naamsverandering JKS Sneltransport B.V. en JKS International Transport B.V.

2006

De inzet en het continue werken aan een optimale kwaliteit en dienstverlening werd in 2010 beloond door het winnen van de Ondernemersprijs Transport & Logistiek Nederland 2011. Het winnen van deze prijs laat zien dat JKS Sneltransport groot belang hecht aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering.

2010

In juli 2011 is JKS met het hoofdkantoor verhuisd van Den Haag naar Waddinxveen. Op het Industrieterrein “Doelwijk”, gelegen langs de A12, beschikt JKS over een eigen magazijn van c.a. 1500 m2. De totale oppervlakte van de nieuwe locatie bedraagt 4500 m2. JKS richt zich tegenwoordig steeds meer op de grotere transportdiensten van goederen door geheel Europa.

2011
NU
TOP TOP