Uw pakketje standaard aangetekend en verzekerd

Snel en voordelig uw pakket verzenden?

Pakket verzenden


Wilt u een pakket verzenden? Voor een snelle en veilige levering van uw pakket kunt u voordelig bij JKS Sneltransport terecht. Uw pakket verzenden doet u heel eenvoudig, zonder dat u de deur uit hoeft. Want wij halen uw pakket op de door u gewenste dag bij u op. Hoe gemakkelijk is dat!


Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op

Hoe uw pakket verzenden?


1

U vult het bestelformulier op de website in.


2

U krijgt een bevestiging van uw aanvraag.


3

U betaalt de zending vooraf per bank of contant / via pin aan de chauffeur.


4

Uw pakket haalt onze chauffeur op op de door u aangegeven dag.https://www.jks.nl/wp-content/uploads/2015/09/truck-vignette-gray.png

5

U kunt de avond voor de ophaaldag zien binnen welk tijdsbestek onze chauffeur langs komt.


6

U kunt uw pakket volgen via onze website op postcode en huisnummer van het bezorgadres.


7

Uw pakket bezorgen wij op de door u aangegeven dag.


8

U ontvangt een bevestiging van de aflevering van uw pakket.


Tarieven pakket verzenden


Uw pakket halen wij op bij het door u opgegeven ophaaladres en verzenden wij standaard aangetekend en verzekerd. Daar betaalt u dus niets extra voor!0 – 30 kg + 30 kg
Nederland  € 18,50  € 40,50
België & Luxemburg  € 38,50  € 45,00

Prijzen zijn exclusief BTW.
Voor uw pakketten tot 30 kg geldt een maximale afmeting van L 100 x B 50 x H 50 cm. Voor grotere pakketten, tot maximaal L 176 cm x B 78 cm x H 58 cm geldt het tarief
van 30+ kg.

En heeft u grotere zendingen te versturen? Geen probleem. Onze bezorgservice vervoert ook uw meubilair, pallets en andere zendingen snel en voordelig voor u.


Tarieven buiten Benelux

Wilt u uw pakket verzenden naar een land buiten de Benelux? Dan verzorgen wij dat uiteraard ook snel en voordelig voor u. Bel ons op 088 – 30 30 570 voor informatie
over de tarieven.https://www.jks.nl/wp-content/uploads/2015/09/JKS-Sneltransport_4-feb-2010_Laura-de-Haan_DSC1633.jpg

Bezorging pakket

JKS bezorgt uw pakket snel en betrouwbaar. Met de postcodegegevens van het bezorgadres kunt u via Track & Trace op onze website uw pakket volgen en zien wanneer en binnen welke tijdsspanne onze bezorger uw pakket aflevert. Geen internet of problemen met het invoeren? Geen probleem. U kunt ons ook altijd bellen op 0900 – 0401 202  (€ 0,90 p/g) om de bezorgtijd te vragen.


Met spoed pakket verzenden?

Uw pakket zo snel mogelijke op de plaats van bestemming? Dat kan met onze koerier service! Wij halen, indien u dat wenst, uw pakket binnen 30 minuten door geheel Nederland op en leveren uw pakket zo snel mogelijk en veilig af op het bezorgadres. Wilt u meer informatie over de koerierservice van JKS? Of wilt u direct een zending versturen? Neem dan contact met ons op of bel 088 – 3030570.

Ontvanger niet thuis?


Als de ontvanger van uw pakket niet thuis is en het pakket past niet door de brievenbus, dan vragen wij u van tevoren of onze chauffeur uw pakket bij de buren mag afgeven. Als dat niet kan, ontvangt de ontvanger een kaart in de brievenbus dat wij langs zijn geweest. Uw pakket bieden wij een tweede keer aan tegen meerprijs. Mocht de ontvanger dan nog niet thuis zijn, dan gaat uw pakket naar u retour.


Over JKS

JKS Sneltransport is uw betrouwbare transporteur van al uw zendingen. Al 23 jaar! Of het nu gaat om een standaard pakket verzenden, een internetbestelling of tuinschermen, meubels, pallets of zware vrachten … JKS Sneltransport staat voor u klaar! Onze bezorgservice bezorgt al uw zakelijke of particuliere zendingen. JKS is er ook voor uw pakket naar Suriname, koerierservice en (inter) nationale transportdiensten.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Heer / mevrouw

Volg Ons