Uw professionele en betrouwbare partner in transport

JKS sneltransport

https://www.jks.nl/wp-content/uploads/2015/10/JKS-Sneltransport-MAN-trekker3.jpg

Over JKS

JKS Sneltransport is uw betrouwbare transporteur van al uw zendingen. Al 23 jaar! Of u nu een standaard pakketje, envelop of internetbestelling wilt versturen of tuinschermen, meubels, pallets of zware vrachten … JKS Sneltransport vervoert al uw zendingen. Van klein tot groot, van zwaar tot licht, nationaal of internationaal, standaard of op maat, particulier of zakelijk.
https://www.jks.nl/wp-content/uploads/2015/09/truck-vignette-gray.png

Waarom JKS sneltransport?

 • Goede prijs/kwaliteit.
 • JKS is reeds 23 jaar specialist in spoedtransporten.
 • Al uw zendingen verzekerd en aangetekend.
 • Uw zending traceerbaar via postcode en huisnummer.
 • Gratis ophalen van uw zending.
 • 24/7 zakelijk bereikbaar op 088 – 30 30 570.
 • Een consumentenlijn voor al uw vragen over bezorgtijden, etc.
 • Professioneel en betrouwbaar.
 • Service met een hoofdletter S.
 • Uitgebreid milieubewust wagenpark met GPS en landelijke dekking.
 • Gemotiveerde en ervaren chauffeurs.
 • Eigen personeel, eigen chauffeurs en eigen materiaal.

https://www.jks.nl/wp-content/uploads/2015/09/Waarom-JKS.jpg

Landelijk, uitgebreid, modern wagenpark

Voor uw zendingen beschikt JKS over een modern en goed onderhouden wagenpark met 60 voertuigen. Van (be)stelbussen tot bakwagens met laadlift en trekkers met oplegger. Al onze voertuigen zijn uitgerust met de modernste communicatiemiddelen. Daarnaast heeft JKS landelijk de beschikking over 150 voertuigen in iedere regio. Hierdoor kunnen wij uw spoedzending landelijk binnen 30 minuten ophalen. Wij hebben standplaatsen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Arnhem, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Eindhoven, Maastricht, Middelburg, Den Haag en Alkmaar.Uw zending strak gepland

Al onze voertuigen zijn uitgerust met een GPS systeem. Daarmee kan onze planningsafdeling de voertuigen, en dus uw zendingen, nauwkeurig volgen. Dit zorgt voor een strakke planning, waardoor we u precies kunnen vertellen hoe laat u onze chauffeur kunt verwachten en waar deze zich bevindt. De planningsafdeling is het hart van ons bedrijf. Met een vast team van gemotiveerde en ervaren planners staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. U kunt ons altijd bellen voor het versturen van uw (spoed)zendingen op 088 – 30 30 570.

Eén telefoontje naar 088 – 30 30 570 en onze planningsafdeling regelt uw zending!


Missie JKS

JKS Sneltransport is een flexibele logistieke dienstverlener op het gebied van vervoer over de weg, met als specialisatie de Benelux en Suriname.

JKS heeft ISO 9001 certificering

JKS is sinds oktober 2008 gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001. ISO 9001 geeft de eisen weer voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat een organisatie kan gebruiken om de klanttevredenheid te verhogen. Een ISO 9001 gecertificeerde onderneming moet voldoen aan de eisen van de klant en aan de wet- en regelgeving. Dit certificaat is een beloning voor de manier waarop JKS al sinds 1993, jaar en dag, werkt: met continue aandacht voor een uitstekende service, het gemak voor onze klanten, de tevredenheid van onze opdrachtgevers en een voortdurende focus op het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening.


JKS denkt aan het milieu…

JKS Sneltransport zet zich in voor duurzame ontwikkeling. Daarom creëren wij innovatieve, effectieve, milieuvriendelijke, logistieke diensten die voldoen aan uw eisen en tegelijkertijd ongewenste milieueffecten minimaliseren.


https://www.jks.nl/wp-content/uploads/2015/09/Missie-JKS-320x213.jpg

Geschiedenis JKS B.V.In 1993 is JKS gestart als koeriersbedrijf van voornamelijk papieren zendingen. Al snel kreeg JKS meer en meer opdrachten voor het versturen van steeds grotere pakketten. In 2003 verkreeg JKS de NIWO vergunning om goederenvervoer boven de 500 kilo te mogen vervoeren. Hierdoor kon JKS haar dienstverlening uitbreiden met ‘groot’ transport. Naast de kleine pakketten kon JKS nu ook grote, zware zendingen versturen. JKS was in haar beginjaren vooral actief in de regio Haaglanden, maar breidde haar dienstverlening al snel uit op landelijk niveau. In 2006 kreeg JKS een nieuwe organisatiestructuur en naamsverandering JKS Sneltransport B.V. en JKS International Transport B.V.De inzet en het continue werken aan een optimale kwaliteit en dienstverlening werd in 2010 beloond door het winnen van de Ondernemersprijs Transport & Logistiek Nederland 2011. Het winnen van deze prijs laat zien dat JKS Sneltransport groot belang hecht aan continue kwaliteitsverbetering en professionalisering. In juli 2011 is JKS met het hoofdkantoor verhuisd van Den Haag naar Waddinxveen. Op het Industrieterrein “Doelwijk”, gelegen langs de A12, beschikt JKS over een eigen magazijn van c.a. 1500 m2. De totale oppervlakte van de nieuwe locatie bedraagt 4500 m2. JKS richt zich tegenwoordig steeds meer op de grotere transportdiensten van goederen door geheel Europa.


Over JKS

JKS Sneltransport is uw betrouwbare transporteur van al uw zendingen. Al 23 jaar! Of het nu gaat om een standaard pakket verzenden, een internetbestelling of tuinschermen, meubels, pallets of zware vrachten … JKS Sneltransport staat voor u klaar! Onze bezorgservice bezorgt al uw zakelijke of particuliere zendingen. JKS is er ook voor uw pakket naar Suriname, koerierservice en (inter) nationale transportdiensten.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Heer / mevrouw

Volg Ons