• HOME
  • Home Delivery

Home Delivery

Home Delivery


Bent u een webshop of winkel? Wilt u zich alleen concentreren op uw corebusiness? En bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bezorgingen van alle bestelopdrachten naar de consument? Zoek dan niet verder. Met haar jarenlange ervaring heeft JKS zich gespecialiseerd tot één van de beste spelers voor als uw thuisbezorgingen.

Door onze gespecialiseerde en betrouwbare chauffeurs en het juiste werkmaterieel bezorgen wij snel en veilig de goederen bij uw klanten thuis, ongeacht formaat of gewicht.

JKS haalt de goederen op de gewenste dag op in de winkel en levert die dezelfde dag nog af bij uw klant. Heeft u als webshop alleen een loods? Bespreek dan de afhaalmogelijkheden met onze Sales afdeling. Heeft u een webshop met veel potentie tot groei en wilt u uw groeikansen volledig benutten? Maakt u zich dan geen zorgen over de logistieke activiteiten. JKS biedt u op maat gemaakte fulfilment oplossingen die aansluiten bij uw wensen. Klik hier voor de e-fulfilment oplossingen van JKS.

Wij stellen service voorop en bieden u daarvoor verschillende mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het bezorgen van al uw witgoed- en bruingoedapparatuur (wij nemen de oude apparaten mee retour). Maar ook meubels, banken, gipsplaten, laminaat, tegels worden door ons bezorgd. Indien gewenst kunnen wij de zending leveren op de door de klant gewenste plek, uitpakken en al het verpakkingsmateriaal mee terug nemen.

Mocht uw klant moeite hebben met de installatie en montage van de goederen, dan kan JKS ook in deze vraag voorzien. Met de juiste monteurs en middelen zet JKS gemakkelijk en snel het product in elkaar. JKS staat garant voor een optimale klantbeleving.

Door het track & trace systeem van JKS bent u altijd en overal in staat om uw zending te traceren.

TOP