Distributie

Distributie


Door haar landelijke dekking is JKS in staat uw pallets en pakketten snel en voordelig op de plaats van bestemming te brengen in de gehele Benelux conform afspraak met uw klanten.

Palletdistributie

Heeft de bezorging geen spoed en heeft u geen volle vrachten, maar wilt u toch gebruikmaken van de efficiëntie en voordelige tarieven van JKS binnen de Benelux? Voor al uw pallets (euroformaat 120 x 80 x 200) biedt JKS u de mogelijkheid om te kiezen voor de service palletdistributie. JKS kan dagelijks uw pallets afhalen op een door u gewenst tijdstip en de volgende dag bij uw klant.


Pakketdistributie

Heeft u dagelijks meerdere pakketten te versturen binnen de Benelux zonder spoed? JKS kan dit voordelig voor u regelen. Zelfs uw XXL Pakketten bezorgd JKS snel en veilig bij uw klanten. JKS kan uw pakketten met een maximale afmetingen van 200 x 100 x 100 met een maximaal gewicht van 30 kg bij u ophalen en de volgende dag bij uw klanten bezorgen.


Nachtdistributie

Wilt u of uw klant ongestoord en zonder vertraging uw werkzaamheden overdag uitvoeren? Niet wachten op de levering van uw onderdelen? JKS biedt u de mogelijkheid uw zendingen in de nacht af te leveren, zodat u overdag ongestoord uw werkzaamheden kan uitvoeren. De nachtdistributie van JKS biedt u buitengewoon veel voordelen; U hoeft geen voorraad aan te houden, lange cut-off tijd, u bent volkomen flexibel richting uw klanten en nog veel meer. Met haar kennis en expertise en haar betrouwbare en integere chauffeurs is JKSj een betrouwbare partner voor al uw nachttransporten.


TOP