Diensten

Transport- en Koeriersdiensten


Spoedopdrachten

Een zending met spoed opgehaald en afgeleverd hebben? Door ons landelijk dekking kunnen wij uw zending al binnen 30 minuten* ophalen en aansluitend afleveren.

Logistiek Advies

Dedicated transport

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die exclusief voor u als opdrachtgever ingezet wordt? Wij vervoeren uw goederen op uw manier in de gewenste voertuig.

Logistiek Advies

Contractvervoer

Uw waardevolle documenten spoedig en met uiterste zorg en betrouwbaarheid verzenden? Met onze discrete, betrouwbare en representatieve chauffeurs worden uw documenten binnen 30 minuten opgehaald en zonder tussenstop afgeleverd op de plek van bestemming. Via uw eigen pagina op onze website vindt u het bewijs van aflevering voorzien van datum, tijd en naam en handtekening van de ontvanger.

Logistiek Advies


Home Delivery


Bent u een webshop of winkel? Wilt u zich alleen concentreren op uw corebusiness? En bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de bezorgingen van alle bestelopdrachten naar de consument? Zoek dan niet verder. Met haar jarenlange ervaring heeft JKS zich gespecialiseerd tot één van de beste spelers voor als uw thuisbezorgingen.

Door onze gespecialiseerde en betrouwbare chauffeurs en het juiste werkmaterieel bezorgen wij snel en veilig de goederen bij uw klanten thuis, ongeacht formaat of gewicht.

JKS haalt de goederen op de gewenste dag op in de winkel en levert die dezelfde dag nog af bij uw klant. Heeft u als webshop alleen een loods? Bespreek dan de afhaalmogelijkheden met onze Sales afdeling. Heeft u een webshop met veel potentie tot groei en wilt u uw groeikansen volledig benutten? Maakt u zich dan geen zorgen over de logistieke activiteiten. JKS biedt u op maat gemaakte fulfilment oplossingen die aansluiten bij uw wensen. Klik hier voor de e-fulfilment oplossingen van JKS.

Wij stellen service voorop en bieden u daarvoor verschillende mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het bezorgen van al uw witgoed- en bruingoedapparatuur (wij nemen de oude apparaten mee retour). Maar ook meubels, banken, gipsplaten, laminaat, tegels worden door ons bezorgd. Indien gewenst kunnen wij de zending leveren op de door de klant gewenste plek, uitpakken en al het verpakkingsmateriaal mee terug nemen.

Mocht uw klant moeite hebben met de installatie en montage van de goederen, dan kan JKS ook in deze vraag voorzien. Met de juiste monteurs en middelen zet JKS gemakkelijk en snel het product in elkaar. JKS staat garant voor een optimale klantbeleving.

Door het track & trace systeem van JKS bent u altijd en overal in staat om uw zending te traceren.

Logistiek Advies

Distributie


Door haar landelijke dekking is JKS in staat uw pallets en pakketten snel en voordelig op de plaats van bestemming te brengen in de gehele Benelux conform afspraak met uw klanten.

Logistiek Advies

Palletdistributie

Heeft de bezorging geen spoed en heeft u geen volle vrachten, maar wilt u toch gebruikmaken van de efficiëntie en voordelige tarieven van JKS binnen de Benelux? Voor al uw pallets (euroformaat 120 x 80 x 200) biedt JKS u de mogelijkheid om te kiezen voor de service palletdistributie. JKS kan dagelijks uw pallets afhalen op een door u gewenst tijdstip en de volgende dag bij uw klant.

Logistiek Advies


Pakketdistributie

Heeft u dagelijks meerdere pakketten te versturen binnen de Benelux zonder spoed? JKS kan dit voordelig voor u regelen. Zelfs uw XXL Pakketten bezorgd JKS snel en veilig bij uw klanten. JKS kan uw pakketten met een maximale afmetingen van 200 x 100 x 100 met een maximaal gewicht van 30 kg bij u ophalen en de volgende dag bij uw klanten bezorgen.

Logistiek Advies


Nachtdistributie

Wilt u of uw klant ongestoord en zonder vertraging uw werkzaamheden overdag uitvoeren? Niet wachten op de levering van uw onderdelen? JKS biedt u de mogelijkheid uw zendingen in de nacht af te leveren, zodat u overdag ongestoord uw werkzaamheden kan uitvoeren. De nachtdistributie van JKS biedt u buitengewoon veel voordelen; U hoeft geen voorraad aan te houden, lange cut-off tijd, u bent volkomen flexibel richting uw klanten en nog veel meer. Met haar kennis en expertise en haar betrouwbare en integere chauffeurs is JKSj een betrouwbare partner voor al uw nachttransporten.

Logistiek Advies


E-Fullfillment


JKS E-Fullfillment

Wilt u uw als webshop volledig richten op de groei van uw onderneming en zich geen zorgen hoeven te maken over de opslag en bezorging van uw producten? Geen probleem! Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring en beheren uw gehele logistieke keten en ontzorgen u compleet, van voorraadbeheer tot orderpicking tot en met de bezorging.

JKS beheert de opslag en voorraad van uw goederen op één centraal punt. Via ons voorraadbeheersysteem kunt u uw voorraad altijd en overal inzien. U kunt uw klanten een late cut-off tijd aanbieden om de zending de volgende dag nog te laten bezorgen. JKS pickt uw zending uit de voorraad goederen, verpakt de zending en zet deze klaar voor verzending. De chauffeur laadt de goederen vervolgens en levert deze veilig bij uw klant af.

Met onze e-fulfilment oplossingen zijn wij dé partner voor uw gehele logistieke operatie.

Logistiek Advies

TOP