Op zoek naar een leuke baan?

Vacatures bij JKS

Werken bij JKS


Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de transportwereld? Bij JKS zijn wij regelmatig op zoek naar goede collega’s. Collega’s die begrijpen hoe je omgaat met klanten en service verleent. Want dat is waar JKS sterk in is. Als medewerker van ons bedrijf ben je ons visitekaartje. Onze medewerkers doen net dat stapje extra voor onze klanten. Dus ben jij gemotiveerd en klantgericht en voldoe je aan de in de vacature genoemde kwaliteiten? Dan is werken bij JKS misschien wel jouw volgende uitdaging.
● Vrachtwagen / bestelbus chauffeur Eindhoven en Waddinxveen


Wil jij werken bij een middelgrote logistieke dienstverlener in een uitdagende baan, waarbij je flexibel inzetbaar bent op diverse routes op zowel kleingoed als grootgoed?

Werken bij JKS? Lees meer over de vacature van vrachtwagen / bestelbus chauffeur
● Nachtcoördinator


Als nachtcoördinator ben je de belangrijkste schakel in de nacht voor onze organisatie. Je hebt contact met chauffeurs, charters en uiteraard onze klanten. Je bepaalt de inzet van chauffeurs en charters op basis van het werkaanbod van onze klanten.

Werken bij JKS? Lees meer over de vacature van nachtcoördinator
● Loodsmedewerker / wagenparkcontroleur


Als loodsmedewerker en wagenparkcontroleur heb je een gecombineerde functie binnen de organisatie. Je zorgt voor de goederenstroom, zowel inkomend als uitgaand. Daarnaast help je de chauffeurs met het laden en lossen van hun auto’s.

Werken bij JKS? Lees meer over de vacature van loodsmedewerker / wagenparkcontroleur
● Transportplanner


Als transportplanner ben je de belangrijkste schakel van onze organisatie. Je hebt contact met de chauffeurs, charters en uiteraard onze klanten. Je bepaalt onder andere welk vervoersmiddel er wordt ingezet op basis van vervoersdocumenten, afhaalplaats, soort goederen, gewicht en het aantal stuks te vervoeren goederen.

Werken bij JKS? Lees meer over de vacature van transportplanner

https://www.jks.nl/wp-content/uploads/2016/02/Werken-bij-JKS-Sneltransport-320x213.jpg

Vragen of informatie?

Wilt u meer weten over onze
tarieven, diensten of uw zending?
Neem dan nu contact met ons op.

Of bel ons direct op:

088 – 30 30 570
Voor alle zakelijke klanten en particuliere offertes.

0900 – 0401 202 (€ 0,90 p/g)
Voor al uw vragen over uw bezorgingen en bezorgtijden.


https://www.jks.nl/wp-content/uploads/2016/02/DSC_0270-320x213.jpg

Mijn JKS

Bent u al klant? Log dan in op
mijn JKS voor al uw zendingenNog geen klant? bel ons op
088 – 30 30 570. Dan maken wij direct een account voor u aan.


Over JKS

JKS Sneltransport is uw betrouwbare transporteur van al uw zendingen. Al 23 jaar! Of het nu gaat om een standaard pakket verzenden, een internetbestelling of tuinschermen, meubels, pallets of zware vrachten … JKS Sneltransport staat voor u klaar! Onze bezorgservice bezorgt al uw zakelijke of particuliere zendingen. JKS is er ook voor uw pakket naar Suriname, koerierservice en (inter) nationale transportdiensten.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Heer / mevrouw

Volg Ons