Zaterdag zijn tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN) de drie winnaars bekend gemaakt van de prestigieuze Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2011. Winnaar in de categorie kleine bedrijven is JKS Sneltransport B.V. uit ‘s-Gravenhage. JKS ontving de prijs uit handen van de minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen.


ADO Den Haag is in beweging en moet het in de toekomst vooral hebben van de jeugd. Daarom steunt JKS de jeugdopleiding en is vanaf nu sponsor van ADO Den Haag. Als Haags bedrijf steunen wij de club graag. Net zoals ADO is JKS ook volop in beweging en gaan wij vernieuwingen niet uit de weg!


Over JKS

JKS Sneltransport is uw betrouwbare transporteur van al uw zendingen. Al 23 jaar! Of het nu gaat om een standaard pakket verzenden, een internetbestelling of tuinschermen, meubels, pallets of zware vrachten … JKS Sneltransport staat voor u klaar! Onze bezorgservice bezorgt al uw zakelijke of particuliere zendingen. JKS is er ook voor uw pakket naar Suriname, koerierservice en (inter) nationale transportdiensten.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Heer / mevrouw

Volg Ons