JKS wint ondernemersprijs TLN

26 februari 2016 Nieuws

Zaterdag zijn tijdens het jaarcongres van Transport en Logistiek Nederland (TLN) de drie winnaars bekend gemaakt van de prestigieuze Ondernemersprijs Transport en Logistiek 2011. Winnaar in de categorie kleine bedrijven is JKS Sneltransport B.V. uit ‘s-Gravenhage. JKS ontving de prijs uit handen van de minister van Infrastructuur en Milieu, Melanie Schultz van Haegen.


Over JKS

JKS Sneltransport is uw betrouwbare transporteur van al uw zendingen. Al 23 jaar! Of het nu gaat om een standaard pakket verzenden, een internetbestelling of tuinschermen, meubels, pallets of zware vrachten … JKS Sneltransport staat voor u klaar! Onze bezorgservice bezorgt al uw zakelijke of particuliere zendingen. JKS is er ook voor uw pakket naar Suriname, koerierservice en (inter) nationale transportdiensten.

Contactgegevens

Nieuwsbrief

Heer / mevrouw

Volg Ons